Valenciano

Libros en valenciano y catalán

Filtros activos

 • Empar i el Xungovirus

  De sobte, un virus molt perillós (un autèntic xungovirus) fa que tot el món es tanque a casa per a fer la quarantena. Empar fa classes per Internet, queda amb la gent per videoconferència i escriu un diari per a entendre què passa. Un llibre tendre i divertit per a riure, emocionar-se i comprendre una de les experiències més importants del nostre temps.

  9,00 €
 • Diccionari escolar...

  Diccionari valencia escolar il.lustrat es un libro del autor Ferrer Pastor, Francesc editado por DENES. Diccionari valencia escolar il.lustrat tiene un código de ISBN 978-84-96545-35-9, de la colección DICCIONARIOS y consta de 544 Páginas.

  11,95 €
 • Vides Desafinades

  Vicky i Marta, dues xiques en la trentena, tracten de traure endavant el seu moribund segell de música apostant per un nou i prometedor grup. Però una sèrie de dramàtiques situacions personals condicionaran el seu somni. Francesc, un informàtic i crític musical vocacional que no ha superat el trencament amb Marta i un singular company arribat de Barcelona, Gerard, un xicot brillant però amb l'existència desballestada, faran de suport emocional i vital.

  Aquest llibre ens parla de l'amor a la música, d'una forma d'entendre-la, del trànsit a la maduresa, de la supervivència en temps de crisi i de com encarar la vida enmig dels embats i el desconcert. Existències desafinades i entrellaçades, amors i amistats que es redefineixen quan la vida es posa costera amunt.

  13,90 €
 • Insurrectes De Res

  Estiu del 2017. Miquel contacta amb un antic company de l'institut, molt angoixat. No entén per què Karim ha tornat al barri justament ara. I si és per venjar-se de l'assetjament que va patir quan era adolescent? En el confús context dels atemptats terroristes de Barcelona, els prejudicis i el racisme tornen a sacsejar uns amics de barri impregnats per un vell sentiment de culpa. Tot podria acabar amb una tragèdia...

  Joanjo Garcia fa un pas endavant en la seua fecunda i premiada trajectòria amb aquesta novel·la curta i impactant que transcorre entre l'actualitat i els noranta. Un relat colpidor que ens parla d'amistat, identitats, incomprensió, esperança i rebel·lia. Però sobretot de la necessitat de combatre el discurs de l'odi que creix en la societat.

  12,50 €
 • Camps De Maduixes

  La vida és com un tauler de joc, i tot depén de quines fitxes triem. Per això, no s'ha de jugar mai amb la mort. com la Lluciana, que ha fet una mala tria i la seua partida està a punt d'acabar... està en coma a un hospital. El motiu: un colp de calor a causa de la droga de disseny més de moda: l'èxtasi.

  Mentre ella es debat entre la vida i la mort, els seus amics reflexionen sobre el que va passar el dia abans: la seua millor amiga, bulímica, s'enfronta a ella mateixa; el xic que està enamorat d'ella intenta salvar-li la vida buscant el camell que li va donar la pastilla. La policia també el busca, i un periodista es proposa destapar tot el dramatisme de l'afer. De sobte, tot s'accelera.

  Aquest vertigen pararà amb l'explosió final d'aquesta història trepidant i massa actual.

  10,95 €
 • A Través Dels Meus Ulls

  L’Alex, cada matí, es mira al mirall i no veu el mateix que la resta de persones veuen...

  "A través dels meus ulls" és un conte il•lustrat que amb poques paraules explica els sentiments i desigs que té un infant que no es sent identificat amb les etiquetes que li imposa la societat. Una història molt senzilla per treballar un tema molt complex i actual, la identitat de gènere, la percepció que té una persona del seu propi cos.

  13,50 €
 • El Monstre de Colors...

  El Monstre de Colors no sap què li passa. S’ha fet un embolic d’emocions i ara li toca desfer-lo. Una història senzilla i divertida que introduirà a xicotets i grans en el fascinant llenguatge de les emocions.

  16,00 €
 • R-Boot

  Els R-Boots han sigut programats per estimar, dissenyats per donar-nos l'amor que tanta falta ens fa i tant ens costa de donar als humans.

  14,90 €
 • L'infern De Marta

  Una jove maltactada lluita per salvar la seua vida


  Marta accepta eixir amb un xicot, però no sap que està posant un peu a l'infern, i que d'ara endavant serà tan dolorós entrar-hi com tractar d'escapar-ne. Aquesta novel·la, escrita a la manera d’un thriller, amb psicòpata inclòs, posa els cabells de punta. És la història d'una jove que es va enamorar de la persona equivocada; però també és la història d’una amistat molt tendra a prova de bombes.

  El llibre es completa amb La màscara de l’amor, un text en què el psicòleg i criminalista Vicente Garrido analitza els comportaments de risc que s'haurien de tenir en compte per evitar caure en l’infern del maltractament físic o psicològic. Un llibre que combina una novel·la emocionant de suspens i un pràctic llibre d’autoajuda.

  10,95 €